Visit Ljubuski Logo

Kušajte ljubuška vina na jednoj od najznačajnijih vinskih manifestacija

Svi ljubitelji vina i gastronomije će u subotu, 12. kolovoza, imati priliku kušati najbolja ljubuška vina na tradicionalnoj manifestaciji koja se i ove godine održava u Ljubuškom – “Kušaj ljubuška vina”.

Posjetitelji su pozvani da istraže sve raskoši vinskih aroma, boja i okusa kroz dobro poznati koncept – svi zainteresirani će moći kupiti prigodnu čašu i bonove za degustaciju, a cijena degustacije će varirati ovisno o odabranom vinu.

U sklopu programa manifestacije, planirana je svečana dodjela zahvalnica s početkom u 20:30 sati, a nakon toga večer će se nastaviti uz ugodno druženje ispunjeno harmoničnim glazbenim notama.

Posjetitelji će tako moći kušati vina Vinarije Buntić, Podruma Begić, Vinarije Majić, Vinarije Čuvalo, Vina Milas, Vinograda Nuić, Obiteljskog podruma Sušac, Vinarije obitelji Škegro te vina Vinarije Keža.

Manifestacija „Kušaj ljubuška vina“ je više od obične degustacije vina – to je prilika da se istraži bogatstvo okusa i upozna kreativnost ljubuških vinara.

Stoga se vidimo u Ljubuškom („Amfora“ Cerno), u subotu, 12. kolovoza, na manifestaciji „Kušaj ljubuška vina“.

Pridružite se akciji: očistimo zajedno korito rijeke Trebižat!

Pridružite se akciji: očistimo zajedno korito rijeke Trebižat!

Turistička zajednica Grada Ljubuškog. organizira ekološku akciju čišćenja korita rijeke Trebižat. Akcija će se održati u subotu, 16. rujna 2023. godine, s početkom u 9 sati kod Zelića mosta. Ovo je prilika da se aktivno uključite u očuvanje prirodnih ljepota našeg...

U petak kreće drugo izdanje Beer Festa Ljubuški

U petak kreće drugo izdanje Beer Festa Ljubuški

Nakon što je ogromna posjećenost prvog Beer Festa u Ljubuškom prošle godine pokazala da je upravo jedan takav događaj nedostajao Hercegovini, organizator ovog događaja Turistička zajednica Ljubuški najavljuje nam drugo izdanje festivala posvećenog mnogima omiljenom...