Visit Ljubuski Logo

Kušajte ljubuška vina na jednoj od najznačajnijih vinskih manifestacija

Svi ljubitelji vina i gastronomije će u subotu, 12. kolovoza, imati priliku kušati najbolja ljubuška vina na tradicionalnoj manifestaciji koja se i ove godine održava u Ljubuškom – “Kušaj ljubuška vina”.

Posjetitelji su pozvani da istraže sve raskoši vinskih aroma, boja i okusa kroz dobro poznati koncept – svi zainteresirani će moći kupiti prigodnu čašu i bonove za degustaciju, a cijena degustacije će varirati ovisno o odabranom vinu.

U sklopu programa manifestacije, planirana je svečana dodjela zahvalnica s početkom u 20:30 sati, a nakon toga večer će se nastaviti uz ugodno druženje ispunjeno harmoničnim glazbenim notama.

Posjetitelji će tako moći kušati vina Vinarije Buntić, Podruma Begić, Vinarije Majić, Vinarije Čuvalo, Vina Milas, Vinograda Nuić, Obiteljskog podruma Sušac, Vinarije obitelji Škegro te vina Vinarije Keža.

Manifestacija „Kušaj ljubuška vina“ je više od obične degustacije vina – to je prilika da se istraži bogatstvo okusa i upozna kreativnost ljubuških vinara.

Stoga se vidimo u Ljubuškom („Amfora“ Cerno), u subotu, 12. kolovoza, na manifestaciji „Kušaj ljubuška vina“.

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...