Visit Ljubuski Logo

FOTO&VIDEO: Održan Beer Fest u Ljubuškom

Beer Fest Ljubuški održao se ovaj vikend na Trgu dr. Franje Tuđmana. Organizatori su spremili raznovrstan festivalski program koji je sadržajno prilagođen raznim dobnim skupinama.

Osim ponude piva gdje se moglo kušati preko 40 vrsta piva od različitih pivovara, od kojih organizatori posebno ističu šest pivovara iz domaće radinosti, tu je bila i Lounge zona u kojoj su posjetitelji mogli okušati u raznim zabavnim igrama poput stolnog nogometa, flipcup-a i ostalih pivskih igara.

Na festivalu su se u sklopu Food cornera mogli probati i vrhunski burgeri, kobasice i finger food koje su pripremali neki od najboljih domaćih streetfood majstora.

Sinoć na samom zatvaranju festivala, na sceni je bilo Zabranjeno pušenje, a za njihov nastup publiku zagrijala rock skupina Nešto između.

Organizatori Beer festa su Turistička zajednica Grada Ljubuškoga u suradnji s JP Parkovi d.o.o. Ljubuški i Udrugom Manifest iz Širokog Brijega.

Advent u Ljubuškom – događanja od 05.12. do 11.12.

Advent u Ljubuškom otvorio klizalište uz limenu glazbu. U ovom tjednu sv. Nikola u vrtićima, priprema ručka ljubuških srednjoškolaca, likovna izložba osnovnoškolaca, radionice i za vikend uživo glazba. Paljenjem druge Adventske svijeće, molitvom i pjesmom župljana...

Upalimo zajedno svijeću ljubavi

Upalimo zajedno svijeću ljubavi

Ovu subotu ćemo zajedno upaliti drugu svijeću na adventskom vijencu, svijeću koja simbolizira Kristove jaslice - "svijeću ljubavi" ❤️ Početak ceremonije je u 18:00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom, a upaliti će je župljani župa Grljevići i Klobuk - stoga...