Visit Ljubuski Logo

FOTO&VIDEO: Održan Beer Fest u Ljubuškom

Beer Fest Ljubuški održao se ovaj vikend na Trgu dr. Franje Tuđmana. Organizatori su spremili raznovrstan festivalski program koji je sadržajno prilagođen raznim dobnim skupinama.

Osim ponude piva gdje se moglo kušati preko 40 vrsta piva od različitih pivovara, od kojih organizatori posebno ističu šest pivovara iz domaće radinosti, tu je bila i Lounge zona u kojoj su posjetitelji mogli okušati u raznim zabavnim igrama poput stolnog nogometa, flipcup-a i ostalih pivskih igara.

Na festivalu su se u sklopu Food cornera mogli probati i vrhunski burgeri, kobasice i finger food koje su pripremali neki od najboljih domaćih streetfood majstora.

Sinoć na samom zatvaranju festivala, na sceni je bilo Zabranjeno pušenje, a za njihov nastup publiku zagrijala rock skupina Nešto između.

Organizatori Beer festa su Turistička zajednica Grada Ljubuškoga u suradnji s JP Parkovi d.o.o. Ljubuški i Udrugom Manifest iz Širokog Brijega.

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...