Visit Ljubuski Logo

FOTO&VIDEO: Održan Beer Fest u Ljubuškom

Beer Fest Ljubuški održao se ovaj vikend na Trgu dr. Franje Tuđmana. Organizatori su spremili raznovrstan festivalski program koji je sadržajno prilagođen raznim dobnim skupinama.

Osim ponude piva gdje se moglo kušati preko 40 vrsta piva od različitih pivovara, od kojih organizatori posebno ističu šest pivovara iz domaće radinosti, tu je bila i Lounge zona u kojoj su posjetitelji mogli okušati u raznim zabavnim igrama poput stolnog nogometa, flipcup-a i ostalih pivskih igara.

Na festivalu su se u sklopu Food cornera mogli probati i vrhunski burgeri, kobasice i finger food koje su pripremali neki od najboljih domaćih streetfood majstora.

Sinoć na samom zatvaranju festivala, na sceni je bilo Zabranjeno pušenje, a za njihov nastup publiku zagrijala rock skupina Nešto između.

Organizatori Beer festa su Turistička zajednica Grada Ljubuškoga u suradnji s JP Parkovi d.o.o. Ljubuški i Udrugom Manifest iz Širokog Brijega.

U petak kreće drugo izdanje Beer Festa Ljubuški

U petak kreće drugo izdanje Beer Festa Ljubuški

Nakon što je ogromna posjećenost prvog Beer Festa u Ljubuškom prošle godine pokazala da je upravo jedan takav događaj nedostajao Hercegovini, organizator ovog događaja Turistička zajednica Ljubuški najavljuje nam drugo izdanje festivala posvećenog mnogima omiljenom...