Visit Ljubuski Logo

Završio je ovogodišnji Hercegovina Travel Fest

Dvije večeri uzbudljivih priča i putopisa. Preko prenesenih iskustava gostiju predavača, sudionici festivala su proputovali kroz Afriku, Mongoliju, Gruziju i Armeniju. Slušali su o tome kako ljubav čovjeka može potaknuti da se preseli u novu kulturu te prihvati novi jezik i običaje. Impresivna priča Slavena Škrobota je prenijela poruku da kada čovjek nešto srcem želi, kada želi dati svome životu novi smisao i otkriti novu dimenziju sebe, tada se ruše sve barijere, nestaju ograničenja. Čovjek tada može sve, kao što je Slaven prešao 3500km biciklom na ruke. Gosti predavači ovogodišnjeg Hercegovina Travel festa su se tijekom dnevnih izleta upoznali s ljepotama Ljubuškog koje će putem društvenih mreža prenijeti drugim ljudima u namjeri da promoviraju ono što Ljubuški ima, a to je bogata kulturna baština i prirodne ljepote.

Svi koji su sudjelovali u festivalu imali su priliku ponijeti sa sobom novu inspiraciju koju će uklopiti u svakodnevni život.

Festival su dodatno obogatili radovi nadarenih osnovnoškolaca na temu Putovanje iz snova. Za svoje radove djeca su dobila nagrade.

Velika zahvala svima koji su pomogli u organizaciji Hercegovina Travel Festa, u prvom redu gradskim i županijskim vlastima, JP Parkovi, djelatnicima Turističke zajednice Grada Ljubuškog, prošlogodišnjim inicijatorima ideje – gospodinu Mladenu Bebeku i Slobodanu Tomiću, sponzorima i medijima bez kojih bi bilo teško organizirati ovakav događaj. Hvala svima koji su svojim dolaskom sudjelovali u festivalu i na taj način dali poticaj da se održi organiziranje Hercegovina Travel Festa svake godine.

Trnjak Fest 2024

Trnjak Fest 2024

Ove godine pred Vama je drugo izdanje Trnjak Festa koji će i ove godine trajati dva dana. Glavni festivalski dio predviđen je za subotu 22. lipnja u prekrasnom ambijentu Gradskog parka u Ljubuškom. Nakon veličanstvenog prvog izdanja gdje smo imali mogućnost kušati...

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...