Visit Ljubuski Logo

Upravljanje, promocija i prodaja autentičnog smještaja u ruralnim sredinama

📢 U srijedu (25.05.) u 09:00 sati, u hotelu Bigeste, projekt USAID Razvoj održivog turizma u BiH u partnerstvu s Federalnim ministarstvom okoliša i turizma i Federalnim ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva organizira radionicu na temu „Upravljanje, promocija i prodaja autentičnog smještaja u ruralnim sredinama“.
🎯Na treningu će se predstaviti strategije, taktike, i najbolje međunarodne prakse, koje će produžiti boravak gostiju, povećati stopu popunjenosti smještaja tijekom cijele godine, poboljšati zadovoljstvo gostiju kao i profitnu maržu. Poseban fokus treninga će biti na društvenim mrežama i platformama koje se koriste za digitalnu prodaju, kvalitetnu uslugu i standarde.
🎯Program će voditi regionalno prepoznati profesionalac iz sektora turizma Nedo Pinezić i Harun Bavčić, stručnjak za digitalni marketing na projektu USAID Turizam.
Pozivamo sve sve pružatelje smještaja i iskustava koji su zainteresirani za sudjelovanje na navedenoj radionici da se prijave putem sljedećeg linka:

REGISTRACIJA: https://www.surveymonkey.com/r/JF5D6FC

DETALJAN PLAN OBUKE: https://academy.turizambih.ba/wp-content/uploads/2022/05/Detaljni-plan-obuke-ruralni-turizam.pdf

Poziv za sve iznajmljivače na području Grada Ljubuškog

Poziv za sve iznajmljivače na području Grada Ljubuškog

Turistička zajednica Grada Ljubuškog poziva sve iznajmljivače na korištenje softwarea za prijavu i odjavu gostiju e-prijava koji smo osigurali za sve iznajmljivače na području Grada Ljubuškog s ciljem olakšanja i digitaliziranja cijelog procesa prijave i odjave...

Hercegovina Travel Fest oduševio publiku trodnevnim programom

Hercegovina Travel Fest oduševio publiku trodnevnim programom

Od proteklog četvrtka do subote su ljubitelji putopisa i lijepe priče s putovanja uživali u Kulturnom centru u Ljubuškom u šest različitih predavanja, panel raspravi i prikazivanju dokumentarnog filma na prvom Hercegovina Travel Festu u organizaciji Turističke...