Visit Ljubuski Logo

Upalimo zajedno svijeću ljubavi

Ovu subotu ćemo zajedno upaliti drugu svijeću na adventskom vijencu, svijeću koja simbolizira Kristove jaslice – “svijeću ljubavi” ❤️

Početak ceremonije je u 18:00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom, a upaliti će je župljani župa Grljevići i Klobuk – stoga posebno pozivamo sve žitelje navedenih župa, ali i sve ostale ljude dobre volje, da nam se pridruže u zajedničkoj molitvi i druženju.

Osim zabave uz glazbu 🎶 uživo, koja s programom kreće u 19:30, radujemo se i nastupu 🎼 Limene glazbe Humac koja će svojim prigodnim glazbenim notama uveličati ovaj događaj.

Iskusite odličnu zabavu na ledu jer smo pripremili klizalište koje je za sve posjetitelje besplatno, a za okrjepu su se pobrinuli ugostitelji zahvaljujući kojima će se iz “adventskih kućica” širiti mirisi slatkih i slanih gastronomskih delicija.

#adventuljubuskom #advent #visitljubuski

25. Ljubuški karneval

25. Ljubuški karneval

Najveselija i najstarija ljubuška manifestacija, Ljubuški Karneval, održava se uvijek na posljednju nedjelju prije početka korizme. Ove godine, 25.Ljubuški Karneval održava se 19.veljače. Međunarodna karnevalska povorka kreće u 12,30h ispred OŠ Marka Marulića i ide...