Visit Ljubuski Logo

U četvrtom tjednu došašća čeka nas bogat program na Adventu u Ljubuškom

U subotu smo s župljanima župe Humac upalili četvrtu adventsku svijeću, te uz molitvu, pjesmu i druženje ušli u četvrti tjedan došašća u kojem nas na Adventu u Ljubuškom čeka bogat kulturno – zabavni program.
 
U ponedjeljak se predstavlja JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar Ljubuški u vremenu od 10.30 do 12.30 sati. Programom je predviđena prodaja rukotvorina koje su vrijedno izrađivali proteklih mjesec dana.
 
U utorak s početkom u 10h u natkrivenom prostoru na trgu udruga Stap priprema tradicionalni adventski ručak za građane.
 
U srijedu s početkom u 18h u ljubuškoj knjižnici udruga “Šipak” organizira treću likovnu radionicu za osnovnoškolce. U 20h u KC Ljubuški održati će se predstavljanje knjige “Kal” autora Zvonimira Mikulića u organizaciji HKD Napredak dok će na natkrivenom prostoru na trgu uz klizalište od 19.30h biti održana izložba ilustracija Vlade Kraljevića izrađenih za božićnu slikovnicu “Prva ponoćka” Borislava Arapovića.
U četvrtak od 19h na Adventu u Ljubuškom HUL Kravica Ljubuški priprema lovačku večeru za građane.
 
Petak je rezerviran za sportski program. Utrka Ljubuški Advent Night Run starta u 18.30h na ulazu u Advent u Ljubuškom a održava se 5km dugom stazom ljubuškim ulicama.
 
U subotu na Badnji dan planirano je druženje građana uz bakalar i glazbu od 10h na Adventu u Ljubuškom.
25. Ljubuški karneval

25. Ljubuški karneval

Najveselija i najstarija ljubuška manifestacija, Ljubuški Karneval, održava se uvijek na posljednju nedjelju prije početka korizme. Ove godine, 25.Ljubuški Karneval održava se 19.veljače. Međunarodna karnevalska povorka kreće u 12,30h ispred OŠ Marka Marulića i ide...

Noćna trka Ljubuški Advent Night Run 23.12. u 18.30h

Noćna trka Ljubuški Advent Night Run 23.12. u 18.30h

Na adventskom programu u Ljubuškom su organizatori pripremili pravu poslasticu za sve rekreativce i naprednije trkače i atletičare. Predbožićna noćna utrka pod rasvjetom ljubuških ulica dužine 5.2 km sa startom i ciljem na ulazu u Advent u Ljubuškom posljednji je...