Visit Ljubuski Logo

Sv. Nikola razveselio djecu svih ljubuških vrtića

U organizaciji Grada Ljubuškog i Turističke zajednice Grada Ljubuškog, danas je svojim dolaskom sv. Nikola razveselio djecu svih privatnih vrtića na području grada, kao i Dječjeg vrtića Ljubuški skupa s njegovom podružnicom u Vitini.

Željno iščekujući sv. Nikolu, djeca su proteklih dana zapisivala svoje želje u pismima koja su mu danas pročitali. Sv. Nikola je obradovao djecu darovima, lijepim riječima i željama, a djeca su ga dočekala prigodnim pjesmicama i ukusnim keksima koje su napravili uz pomoć svojih odgajateljica.

Osjećaje koje dijete doživi za vrijeme iščekivanja i slavljenja blagdana, te osjećaje koje tom prilikom stvara prema drugima, dijete pamti cijeli život.

Turistička zajednica Grada Ljubuškog izražava zadovoljstvo što je mogla doprinijeti današnjoj dječjoj sreći i osmjesima.

Trnjak Fest 2024

Trnjak Fest 2024

Ove godine pred Vama je drugo izdanje Trnjak Festa koji će i ove godine trajati dva dana. Glavni festivalski dio predviđen je za subotu 22. lipnja u prekrasnom ambijentu Gradskog parka u Ljubuškom. Nakon veličanstvenog prvog izdanja gdje smo imali mogućnost kušati...

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...