Visit Ljubuski Logo

Prvi Beer Fest uskoro u Ljubuškom: Bogat program za sve ljubitelje dobre zabave

Ako ste ljubitelj piva, dobre hrane i glazbe, prvi vikend u septembru rezervirajte za dosad neviđeni festival na ovim prostorima, na kojem je zabava osigurana.

Beer Fest Ljubuški održat će se 2. i 3. septembra na Trgu dr. Franje Tuđmana, a važno je naglasiti da je ulaz besplatan.

Organizatori spremaju raznovrstan festivalski program koji je sadržajno prilagođen raznim dobnim skupinama.

Osim ponude piva gdje će se moći kušati preko 40 vrsta piva od različitih pivovara, od kojih organizatori posebno ističu šest pivovara iz domaće radinosti, tu je i Lounge zona u kojoj će se posjetitelji moći okušati u raznim zabavnim igrama poput stolnog nogometa, flipcup-a i ostalih pivskih igara.

Na festivalu će se u sklopu Food cornera moći probati i vrhunski burgeri, kobasice i finger food koje će za vas pripremati neki od najboljih domaćih streetfood majstora.

Prvog dana festivala u glazbenom dijelu, pozornicu će zagrijati mladi dečki iz širokobriješkog banda Rock trajanja, a nakon njih nastupa dobro poznato ime sa samog vrha domaće glazbene scene Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli.

U subotu. 3. septembra, na scenu izlazi Zabranjeno pušenje, bend koji je u svojih 42 godine postojanja sigurno okupio mnoštvo simpatizera i obožavatelja tako da je njihovim koncertom osigurana odlična zabava na samom zatvaranju festivala, a za njihov nastup zagrijati će nas rock skupina Nešto između.

Iz Turističke zajednice Ljubuški poručuju: iznimno nam je zadovoljstvo što smo u suradnji sa udrugom ManiFest uspjeli organizirati prvi ovakav festival u Hercegovini. Potrudili smo se za naše posjetitelje odabrati neke od najboljih proizvođača craft piva, streetfood chefova i glazbenih izvođača. Ovim putem pozivamo sve one koji vole ljetne festivale i druženja na otvorenom da dođu i uživaju dva dana u Ljubuškom. Želja nam je bila donijeti nešto novo i nadamo se da će ovaj događaj prerasti u tradiciju, poručili su organizatori.

Nakon svega navedenog, ne preostaje vam ništa drugo nego da ponesete dobro raspoloženje i oprostite se od ljeta na beertastičan način! Vidimo se!

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...