Visit Ljubuski Logo

Promocija putopisnog vodiča „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“

Promocija knjige Zorana Matića pod nazivom “Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu” održati će se u srijedu, 6. srpnja u 20h u Kulturnom centru u Ljubuškom.

Zoran Matić je 2020. godine objavio knjigu o ljepotama Bosne i Hercegovine pod nazivom „50 Top lokacija Bosne i Hercegovine“ čije je prvo izdanje rasprodano za manje od godinu dana, tako da je ovo novo i dopunjeno izdanje raznih priča o Bosni i Hercegovini kako ih je doživio pisac i ljudi koji s njim surađuju.

Knjiga sadrži 150 lokacija iz svih sfera turizma (gradovi, parkovi prirode, vodopadi, planine, jezera, tvrđave, vjerski objekti i još mnogo toga), zatim priče o gastronomskoj ponudi, preporukama za kafiće i klubove koji čuvaju i baštine rokenrol kulturu i još neke zanimljivosti iz Bosne i Hercegovine. Na preko 300 strana ispisani su savjeti i doživljaji pomoću kojih ćete upoznati i doživjeti Bosnu i Hercegovinu na pravi način.

Waterfall Wine Weekends – ljetni program na vodopadu Kravica

Waterfall Wine Weekends – ljetni program na vodopadu Kravica

„Waterfall Wine Weekends“ i festival „Kušaj ljubuška vina“ nezaobilazni događaji na vinskoj sceni Hercegovine! Turistička zajednica Grada Ljubuškog pripremila je zajedno sa Udrugom vinogradara i vinara Ljubuški i JP Parkovi Ljubuški bogat ljetni program za sve...

Poziv za sve iznajmljivače na području Grada Ljubuškog

Poziv za sve iznajmljivače na području Grada Ljubuškog

Turistička zajednica Grada Ljubuškog poziva sve iznajmljivače na korištenje softwarea za prijavu i odjavu gostiju e-prijava koji smo osigurali za sve iznajmljivače na području Grada Ljubuškog s ciljem olakšanja i digitaliziranja cijelog procesa prijave i odjave...