Visit Ljubuski Logo

Promocija putopisnog vodiča „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“

Promocija knjige Zorana Matića pod nazivom “Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu” održati će se u srijedu, 6. srpnja u 20h u Kulturnom centru u Ljubuškom.

Zoran Matić je 2020. godine objavio knjigu o ljepotama Bosne i Hercegovine pod nazivom „50 Top lokacija Bosne i Hercegovine“ čije je prvo izdanje rasprodano za manje od godinu dana, tako da je ovo novo i dopunjeno izdanje raznih priča o Bosni i Hercegovini kako ih je doživio pisac i ljudi koji s njim surađuju.

Knjiga sadrži 150 lokacija iz svih sfera turizma (gradovi, parkovi prirode, vodopadi, planine, jezera, tvrđave, vjerski objekti i još mnogo toga), zatim priče o gastronomskoj ponudi, preporukama za kafiće i klubove koji čuvaju i baštine rokenrol kulturu i još neke zanimljivosti iz Bosne i Hercegovine. Na preko 300 strana ispisani su savjeti i doživljaji pomoću kojih ćete upoznati i doživjeti Bosnu i Hercegovinu na pravi način.

Upalimo zajedno svijeću ljubavi

Upalimo zajedno svijeću ljubavi

Ovu subotu ćemo zajedno upaliti drugu svijeću na adventskom vijencu, svijeću koja simbolizira Kristove jaslice - "svijeću ljubavi" ❤️ Početak ceremonije je u 18:00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom, a upaliti će je župljani župa Grljevići i Klobuk - stoga...