Visit Ljubuski Logo

Promocija putopisnog vodiča „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“

Promocija knjige Zorana Matića pod nazivom “Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu” održati će se u srijedu, 6. srpnja u 20h u Kulturnom centru u Ljubuškom.

Zoran Matić je 2020. godine objavio knjigu o ljepotama Bosne i Hercegovine pod nazivom „50 Top lokacija Bosne i Hercegovine“ čije je prvo izdanje rasprodano za manje od godinu dana, tako da je ovo novo i dopunjeno izdanje raznih priča o Bosni i Hercegovini kako ih je doživio pisac i ljudi koji s njim surađuju.

Knjiga sadrži 150 lokacija iz svih sfera turizma (gradovi, parkovi prirode, vodopadi, planine, jezera, tvrđave, vjerski objekti i još mnogo toga), zatim priče o gastronomskoj ponudi, preporukama za kafiće i klubove koji čuvaju i baštine rokenrol kulturu i još neke zanimljivosti iz Bosne i Hercegovine. Na preko 300 strana ispisani su savjeti i doživljaji pomoću kojih ćete upoznati i doživjeti Bosnu i Hercegovinu na pravi način.

25. Ljubuški karneval

25. Ljubuški karneval

Najveselija i najstarija ljubuška manifestacija, Ljubuški Karneval, održava se uvijek na posljednju nedjelju prije početka korizme. Ove godine, 25.Ljubuški Karneval održava se 19.veljače. Međunarodna karnevalska povorka kreće u 12,30h ispred OŠ Marka Marulića i ide...