Visit Ljubuski Logo

Ljubuški Advent Night Run upotpunio predbožićni program na Adventu u Ljubuškom

U Ljubuškom je u petak navečer održana Adventska noćna utrka koja je u blagdanskom ozračju okupila 102 natjecatelja iz cijele Bosne i Hercegovine. Natjecatelji iz Doboja, Sarajeva, Rame, Livna i cijele Hercegovine istrčali su 5,2km dugu stazu ulicama središta Ljubuškog okićeni božićnim kapicama i uz biciklističku pratnju djedova božićnjaka iz Biciklističkog kluba Ljubuški.

Utrka se održala ulicama Grada Ljubuškog, a za nju se prijavilo 102 natjecatelja, rekreativci, sportaši, ljudi raznih profila, stariji i mlađi. Poslana je jedna lijepu slika iz Ljubuškog izjavio je direktor Turističke zajednice Grada Ljubuškog Mladen Bebek.

Vladimir Pokrajčić iz Hrvatskog atletskog kluba Ljubuški naglašava zadovoljstvo izvrsnim odazivom natjecatelja i odličnom organizacijom, obzirom da se utrka održava prvi put.

U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Monika Vištica ispred drugoplasirane Sanje Demić i trećeplasirane Anete Pavličević.

Kod muških premoćno je pobijedio Ante Pokrajčić ispred Marijana Luburića i Drage Barbarića.

U organizaciji natjecanja sudjelovali su Turistička zajednica Grada Ljubuškog, Grad Ljubuški, JP Parkovi Ljubuški, Hrvatski atletski klub Ljubuški, GSS Ljubuški, PU Ljubuški, prof. Zvonko Herceg ispred Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Grada Ljubuškog i mnoštvo volontera.

25. Ljubuški karneval

25. Ljubuški karneval

Najveselija i najstarija ljubuška manifestacija, Ljubuški Karneval, održava se uvijek na posljednju nedjelju prije početka korizme. Ove godine, 25.Ljubuški Karneval održava se 19.veljače. Međunarodna karnevalska povorka kreće u 12,30h ispred OŠ Marka Marulića i ide...

Noćna trka Ljubuški Advent Night Run 23.12. u 18.30h

Noćna trka Ljubuški Advent Night Run 23.12. u 18.30h

Na adventskom programu u Ljubuškom su organizatori pripremili pravu poslasticu za sve rekreativce i naprednije trkače i atletičare. Predbožićna noćna utrka pod rasvjetom ljubuških ulica dužine 5.2 km sa startom i ciljem na ulazu u Advent u Ljubuškom posljednji je...