Visit Ljubuski Logo

Ljubuški Advent Night Run upotpunio predbožićni program na Adventu u Ljubuškom

U Ljubuškom je u petak navečer održana Adventska noćna utrka koja je u blagdanskom ozračju okupila 102 natjecatelja iz cijele Bosne i Hercegovine. Natjecatelji iz Doboja, Sarajeva, Rame, Livna i cijele Hercegovine istrčali su 5,2km dugu stazu ulicama središta Ljubuškog okićeni božićnim kapicama i uz biciklističku pratnju djedova božićnjaka iz Biciklističkog kluba Ljubuški.

Utrka se održala ulicama Grada Ljubuškog, a za nju se prijavilo 102 natjecatelja, rekreativci, sportaši, ljudi raznih profila, stariji i mlađi. Poslana je jedna lijepu slika iz Ljubuškog izjavio je direktor Turističke zajednice Grada Ljubuškog Mladen Bebek.

Vladimir Pokrajčić iz Hrvatskog atletskog kluba Ljubuški naglašava zadovoljstvo izvrsnim odazivom natjecatelja i odličnom organizacijom, obzirom da se utrka održava prvi put.

U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Monika Vištica ispred drugoplasirane Sanje Demić i trećeplasirane Anete Pavličević.

Kod muških premoćno je pobijedio Ante Pokrajčić ispred Marijana Luburića i Drage Barbarića.

U organizaciji natjecanja sudjelovali su Turistička zajednica Grada Ljubuškog, Grad Ljubuški, JP Parkovi Ljubuški, Hrvatski atletski klub Ljubuški, GSS Ljubuški, PU Ljubuški, prof. Zvonko Herceg ispred Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Grada Ljubuškog i mnoštvo volontera.

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...