Visit Ljubuski Logo

Ljubuški Advent Night Run upotpunio predbožićni program na Adventu u Ljubuškom

U Ljubuškom je u petak navečer održana Adventska noćna utrka koja je u blagdanskom ozračju okupila 102 natjecatelja iz cijele Bosne i Hercegovine. Natjecatelji iz Doboja, Sarajeva, Rame, Livna i cijele Hercegovine istrčali su 5,2km dugu stazu ulicama središta Ljubuškog okićeni božićnim kapicama i uz biciklističku pratnju djedova božićnjaka iz Biciklističkog kluba Ljubuški.

Utrka se održala ulicama Grada Ljubuškog, a za nju se prijavilo 102 natjecatelja, rekreativci, sportaši, ljudi raznih profila, stariji i mlađi. Poslana je jedna lijepu slika iz Ljubuškog izjavio je direktor Turističke zajednice Grada Ljubuškog Mladen Bebek.

Vladimir Pokrajčić iz Hrvatskog atletskog kluba Ljubuški naglašava zadovoljstvo izvrsnim odazivom natjecatelja i odličnom organizacijom, obzirom da se utrka održava prvi put.

U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Monika Vištica ispred drugoplasirane Sanje Demić i trećeplasirane Anete Pavličević.

Kod muških premoćno je pobijedio Ante Pokrajčić ispred Marijana Luburića i Drage Barbarića.

U organizaciji natjecanja sudjelovali su Turistička zajednica Grada Ljubuškog, Grad Ljubuški, JP Parkovi Ljubuški, Hrvatski atletski klub Ljubuški, GSS Ljubuški, PU Ljubuški, prof. Zvonko Herceg ispred Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Grada Ljubuškog i mnoštvo volontera.

Advent u Ljubuškom

Advent u Ljubuškom

"Advent u Ljubuškom" nastavlja svoju tradiciju i ove godine s još bogatijim i raznolikijim programom. Od 2. prosinca 2023. do 3. siječnja 2024., Trg dr. Franje Tuđmana postat će središte blagdanskog veselja i zajedništva. Svečano paljenje prve adventske svijeće i...

Završetak projekta prekogranične suradnje

Završetak projekta prekogranične suradnje

Turistička zajednica Grada Ljubuškog je organizirala predavanje na temu Očuvanje materijalne i nematerijalne kulturne baštine povodom uspješno realiziranog projekta prekogranične suradnje između grada Ljubuškog i grada Županje koji je financiran od strane Ministarstva...