Visit Ljubuski Logo

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja – noćne utrke “Advent Night Run”.
 
Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne samo trkački izazov, već i odličnu priliku da osjetite puls grada u najljepšem razdoblju godine. Obasjani toplom svjetlošću ukrasnih lampica, osjetit ćete čaroliju Ljubuškog Adventa na jedan potpuno novi način.
 
Prijave na Ljubuški Advent Night Run možete izvršiti slanjem e-maila s imenom i prezimenom natjecatelja na info@visitljubuski.com ili na dan utrke na startu, a bitno je istaknuti da su PRIJAVE BESPLATNE.
 
Datum: 22.12.2023.g.(petak)
Vrijeme: 18:00 h
Mjesto: Trg Dr. Franje Tuđmana
 
Organizatori: Grad Ljubuški, TZ Grada Ljubuškog, JP Parkovi doo Ljubuški, KŠC Ljubuški i Hrvatski atletski klub Ljubuški
Trnjak Fest 2024

Trnjak Fest 2024

Ove godine pred Vama je drugo izdanje Trnjak Festa koji će i ove godine trajati dva dana. Glavni festivalski dio predviđen je za subotu 22. lipnja u prekrasnom ambijentu Gradskog parka u Ljubuškom. Nakon veličanstvenog prvog izdanja gdje smo imali mogućnost kušati...