Visit Ljubuski Logo

“Kušaj ljubuška vina” – jedna od najznačajnijih vinska manifestacija

Tradicionalna vinska manifestacija “Kušaj ljubuška vina” i ove će se godine održati u Ljubuškom, 12. kolovoza, ispred restorana “Amfora” u Ljubuškom.

Posjetitelji će imati priliku kušati razna vina, a koncept kušanja vina ostat će isti kao i prošle godine – posjetitelji kupuju suvenir čašu i bonove za degustaciju. Cijena degustacije varirati će ovisno o cijeni odabranog vina.

U programu manifestacije predviđena je dodjela zahvalnica u 20:30 h, a u nastavku večeri druženje uz glazbeni program i kušanje vina devet ljubuških vinarija na odvojenim štandovima.

Posjetitelji će tako moći kušati vina Vinarije Buntić, Podruma Begić, Vinarije Majić, Vinarije Čuvalo, Vino Milas, vina Vinogradi Nuić, vina Obiteljski podrumi Sušac, Vinarije obitelji Škegro te vina Vinarije Keža.

Posjetitelj kupuje suvenir čašu, i uz bonove jednu degustacijsku količinu, zavisi od cijene samih vina, svako po svom izboru bira koja će konzumirati i komentirati“, pojašnjava Milas.

Trnjak Fest 2024

Trnjak Fest 2024

Ove godine pred Vama je drugo izdanje Trnjak Festa koji će i ove godine trajati dva dana. Glavni festivalski dio predviđen je za subotu 22. lipnja u prekrasnom ambijentu Gradskog parka u Ljubuškom. Nakon veličanstvenog prvog izdanja gdje smo imali mogućnost kušati...

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...