Visit Ljubuski Logo

“Kušaj ljubuška vina” – jedna od najznačajnijih vinska manifestacija

Tradicionalna vinska manifestacija “Kušaj ljubuška vina” i ove će se godine održati u Ljubuškom, 12. kolovoza, ispred restorana “Amfora” u Ljubuškom.

Posjetitelji će imati priliku kušati razna vina, a koncept kušanja vina ostat će isti kao i prošle godine – posjetitelji kupuju suvenir čašu i bonove za degustaciju. Cijena degustacije varirati će ovisno o cijeni odabranog vina.

U programu manifestacije predviđena je dodjela zahvalnica u 20:30 h, a u nastavku večeri druženje uz glazbeni program i kušanje vina devet ljubuških vinarija na odvojenim štandovima.

Posjetitelji će tako moći kušati vina Vinarije Buntić, Podruma Begić, Vinarije Majić, Vinarije Čuvalo, Vino Milas, vina Vinogradi Nuić, vina Obiteljski podrumi Sušac, Vinarije obitelji Škegro te vina Vinarije Keža.

Posjetitelj kupuje suvenir čašu, i uz bonove jednu degustacijsku količinu, zavisi od cijene samih vina, svako po svom izboru bira koja će konzumirati i komentirati“, pojašnjava Milas.

U petak kreće drugo izdanje Beer Festa Ljubuški

U petak kreće drugo izdanje Beer Festa Ljubuški

Nakon što je ogromna posjećenost prvog Beer Festa u Ljubuškom prošle godine pokazala da je upravo jedan takav događaj nedostajao Hercegovini, organizator ovog događaja Turistička zajednica Ljubuški najavljuje nam drugo izdanje festivala posvećenog mnogima omiljenom...