Visit Ljubuski Logo

Bogat i raznovrstan program u trećem tjednu došašća na Adventu u Ljubuškom

U subotu smo s župljanima župa Vitina i Studenci upalili treću adventsku svijeću, te uz molitvu, pjesmu i druženje ušli u treći tjedan došašća u kojem nas osim nogometne groznice na Adventu u Ljubuškom čeka bogat kulturno – zabavni program.

Danas u 18h su mališani iz Dječjeg vrtića Ljubuški pripremili božićnu priredbu koja će se održati na natkrivenom prostoru u sklopu Adventa u Ljubuškom a u 19h u Kulturnom centru biti će za svu djecu izvedena „Betlehemska crna ovca“ Lutkarskog kazališta Mostar u organizaciji HKD Napredak.

U utorak u ljubuškoj knjižnici s početkom u 18h Fra Miljenko Mića Stojić predstavlja knjigu “S njim hodi”, a nakon toga organizirano je u 20h gledanje polufinala svjetskog prvenstva u nogometu Hrvatska – Argentina na Adventu u Ljubuškom.

U srijedu s početkom u 18h u natkrivenom prostoru  na trgu uz klizalište biti će održana izložba slika nastalih na likovinm kolonijama u Ljubuškom, dok u petak u 18h u ljubuškoj knižnici udruga “Šipak” organizira drugu likovnu radionicu za osnovnoškolce.

U četvrtak 15.12. od 9-12h udruga pčelara “Kadulja” organizira šesti “Sajam meda i pčelinjih proizvoda” na Adventu u Ljubuškom s prigodnim dječjim programom za djecu iz ljubuških vrtića.

U subotu u 18h četvrtu adventsku svijeću pale župljani župe Humac a nakon toga u 19.30h nastupa mladi ljubuški sastav “Sofisti”.

Nadamo se da ćemo u nedjelju imati priliku pratiti finale svjetskog prvenstva u kojem će igrati Hrvatska i nakon toga uživati u nastupu Borisa Maričevića na Adventu u Ljubuškom.

Noćna trka Ljubuški Advent Night Run 23.12. u 18.30h

Noćna trka Ljubuški Advent Night Run 23.12. u 18.30h

Na adventskom programu u Ljubuškom su organizatori pripremili pravu poslasticu za sve rekreativce i naprednije trkače i atletičare. Predbožićna noćna utrka pod rasvjetom ljubuških ulica dužine 5.2 km sa startom i ciljem na ulazu u Advent u Ljubuškom posljednji je...

Advent u Ljubuškom – događanja od 05.12. do 11.12.

Advent u Ljubuškom – događanja od 05.12. do 11.12.

Advent u Ljubuškom otvorio klizalište uz limenu glazbu. U ovom tjednu sv. Nikola u vrtićima, priprema ručka ljubuških srednjoškolaca, likovna izložba osnovnoškolaca, radionice i za vikend uživo glazba. Paljenjem druge Adventske svijeće, molitvom i pjesmom župljana...