Visit Ljubuski Logo

Advent u Ljubuškom

“Advent u Ljubuškom” nastavlja svoju tradiciju i ove godine s još bogatijim i raznolikijim programom. Od 2. prosinca 2023. do 3. siječnja 2024., Trg dr. Franje Tuđmana postat će središte blagdanskog veselja i zajedništva.

Svečano paljenje prve adventske svijeće i nastup dječjeg zbora Ljiljani sv. Ante 2. prosinca označit će početak ovogodišnjeg Adventa. Posjetitelji će kroz cijeli mjesec moći uživati u bogatom programu koji obuhvaća koncerte, radionice, izložbe, i razne druge aktivnosti.

Za najmlađe su organizirane posebne radionice, predstave, i priredbe, a tradicionalno ih očekuje i posjet sv. Nikole. Klizalište, koje je prošle godine bilo veliki hit, ponovno će biti postavljeno i otvoreno za besplatno klizanje.

Odrasli mogu očekivati uzbudljivu gastro ponudu u adventskim kućicama te bogat kulturni i zabavni program, uključujući koncerte i izložbe. Posebni događaji poput koncerta “Ususret Božiću”, Advent Night Run-a, i humanitarnog malonogometnog turnira samo su neki od vrhunaca programa. Manifestacija će završiti velikim koncertom grupe Dalmatinou organizaciji “G-star events”, zaključujući mjesec proslave i zajedništva.

Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih trenutaka u zajedničkoj proslave čarolije Adventa u Ljubuškom – dođite i budite dio blagdanske priče!

Turistička Zajednica Ljubuški - Advent u Ljubuškom

 

 

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

Ljubuški Advent Night Run 2023 – 12.12. u 18.00h

I ove godine će ulice našeg grada, prigodno ukrašene i obasjane blagdanskim svjetlima, postati pozornica jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja - noćne utrke "Advent Night Run".   Trkačka staza, protežući se dužinom od 4,5 kilometara kroz samo srce grada, nudi ne...